husa racing

EDWARD ALEXANDER HUSA

Edward er lidenskapelig opptatt av motorsport og bruker all sin fritid på drifting, iskjøring, gokart, båt og e-sport drifting/racing. Husa Racing representerer en motorsport familie som liker fart og spenning i hverdagen.

Edward er en del av Norges Bilsport Forbund’s Talentutvikling. De bistår med mental trener og fysisk trener, samlinger og følger opp Edward slik at han kan utnytte sitt potensial best mulig.

Edward startet sin motorsportkarriere allerede som 6 åring med gokart. Nå er han 15 år og har nettopp startet med drifting. Han kjører en BMW E46 Compact med V8 motor med 210hk på hjulene. Han debuterte i sin første drifting konkurranse i Norgescup Lillesand i mai 2022. Der stilte han til start i høyeste klassen Semipro, og viste kjapt sine erfarne konkurrenter at han blir å frykte de neste årene. Han kom på 11 plass av 21 startende. Det var også en egen kåring blant førere under 18 år, der fikk han 3 plass!

husa racing

husa racing

Norgescup arrangeres over 4 helger i år, og vi er spente på sluttplasseringen sammenlagt etter endt sesong.

I 2015 begynte endelig Andrea å jobbe med Marit også i F1, og de hadde en flott sesong sammen med mekaniker Fabio Comparato, radiomann gjennom mange år Jean Claude Goy og Craig Bailey, lagets nye australske mekaniker teamet. 18. desember 2015 Marits livslange drøm gikk i oppfyllelse da hun vant sitt første verdensmesterskap i F1 H2O i Sharjah, UAE. Med seieren ble hun 4. sammenlagt i verdensmesterskapet.