autoriserte urmakere i sandefjord med over 20 års erfaring

et formidabelt høyt nivå på urmakertjenester

Santrades autoriserte serviceverksted reparerer alle typer ur. Våre urmakere i Sandefjord har kompetansen, sertifiseringene, verktøyet og maskinene til å utføre både service og reparasjoner. Alt til den høye standarden som våre anerkjente klokkemerker krever.

TAG HEUER SERTIFISERT VERKSTED

vi har oppskriften på en optimal service

Kvalitetssikring og nøyaktighet:

Når klokken kommer inn til oss vil urmaker starte med å demontere klokken for å finne eventuelle feil og mangler. Her vil urverket bli tatt ut av kassen og nøye gått i gjennom.

En viktig estetisk del, men også viktig for klokkens levetid er rengjøring av kasse, lenke, glass. Dette utføres i et ultralydbad.

Den mest tidkrevende og kanskje viktigste delen av servicen er smøringen av urverket. Det gjør urmakeren fortløpende mens urverket blir montert. I et gjennomsnittlig mekanisk urverk brukes det 4 forskjellige spesialoljer på over 50 punkter for å hindre friksjon og slitasje.

Når urverket er smurt og satt sammen igjen etter alle kunstens regler, er kalibrering neste punkt på programmet. I dette steget er det vanlig å gjøre flere tester og justeringer. Presisjonen i urverket testes over flere dager, og eventuelle feil og uregelmessigheter utbedres.

For at utsiden skal matche innsiden, blir også lenken og urkassen rengjort og polert. Skader, riper og merker utbedres og eventuelle deler skiftes.

Når kassen er montert og alle pakninger samt kronen og halsen har blitt byttet, testes uret i et lite trykkammer. Ved eventuelle lekkasjer, blir urverket tatt ut og klokken testet i vann for å avdekke lekkasjen uten å skade urverket.

Til slutt testes gangreserve og nøyaktighet etter krav som er spesifisert fra fabrikanten. Her forsikrer vi oss om at klokken din faktisk vil «gå som en klokke» når du får den tilbake. Etter en full service hos oss, får du 24 måneders garanti på arbeidet.

Over 20 år med profesjonelle urmakertjenester

urmakermester i sandefjord

TAG HEUER sertifisert verksted

Santrade bistår med polering og rengjøringer som får klokken din et nytt liv. Vi bruker de riktige verktøyene og får erfaring slik at klokken din får en fabelaktig finish.