Strømøy Racing er det største og eldste motorbåtracingteamet i Norge.

Marit strømøy

I 2013 bygde Andrea en F1 2-seter. Med det formål å vise sporten og laget er Strømøy Racing rundt på forskjellige arrangementer rundt om i Norge i sommermånedene. Det er ingen hemmelighet at dette er en inntektskilde for teamet samt et flott verktøy for å vise den fantastiske spenningen ved motorbåtkjøring til «fyren i gata».

I 2015 begynte endelig Andrea å jobbe med Marit også i F1, og de hadde en flott sesong sammen med mekaniker Fabio Comparato, radiomann gjennom mange år Jean Claude Goy og Craig Bailey, lagets nye australske mekaniker teamet. 18. desember 2015 Marits livslange drøm gikk i oppfyllelse da hun vant sitt første verdensmesterskap i F1 H2O i Sharjah, UAE. Med seieren ble hun 4. sammenlagt i verdensmesterskapet.

bakgrunn

marit strømøy

Marit Strømøy, født i september 1976 i Sandefjord, Norge, begynte å kjøre i kystklassen T-250 (nå GT15).Etter tre år i klassen og mange pallplasseringer satte hun verdensrekord og gikk videre til S-550-klassen.S-550 er en katamaranklasse med en 550 ccm 2-taktsmotor og en topphastighet på ca. 120 km/t.Med støtte fra Tohatsu-fabrikken og faren som hovedmekaniker vant hun EM tre ganger og Nordisk mesterskap to ganger.