Det er 2 års internasjonal garanti fra kjøpsdato på alle våre varer, såfremt ikke annet fremkommer. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje på produktet.

Som kunde i vår nettbutikk har du også 14 dagers angrerett ihht Angrerettloven. Vi tilbyr frakt til 150,- på alle ordrer, og varene vil bli levert via Posten.

Samtlige priser er angitt i norske kroner. Merverdiavgiften er inkludert i prisen. Vi gjør vårt beste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt. Vi tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelser, priser eller annen informasjon som fremkommer på våre nettsider.

Bilder av produktene kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Ta kontakt med oss på e-post post@santrade.no dersom du har noen spørsmål.

 

 

RETUR OG BYTTERETT 14 DAGERS ANGRERETT

Når du handler i Santrade sin nettbutikk skal du alltid føle deg helt trygg, og vi forholder oss til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven. Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til oss innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på graverte varer. Dersom du ikke har mottat angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert oss i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under “Retur av varer”). Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på www.forbrukerradet.no.

 

RETUR AV VARER

Hvis du har mottatt en vare som er feilbestilt eller som du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen til oss. Se da på angrerettskjemaet som fulgte med varen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender den i retur. Varer kan returneres til oss hvis det skulle være en feil på varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt eller at du angrer på kjøpet. Ihht. Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Når varen returneres må den være ubrukt og sendes i original forpakningen med alle etiketter på. Beskyttelsesplast, pris og tagger skal heller ikke være tatt bort. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Dersom du har mottatt varen i gave er angrerettskjemaet og kvittering sendt til betaler av gaven. Varen kan enten byttes i annen vare i en av våre butikker eller du kan bytte via nettbutikken. Du kan også velge å få en tilgodelapp. Ønsker du sistnevnte så ta kontakt med oss på post@santrade.no Varene sendes til følgende adresse: Leif Weldingsvei 4 3208 Sandefjord

Finn din nærmeste butikk

Loading store locator from Stockist store locator...